Connect with us

Zabawa

Odkrywamy największy kulinarny trend kulinarny EATING ROŚLINY SEZON DRUGI Już tej jesieni

Published

on

Odkrywamy największy kulinarny trend kulinarny EATING ROŚLINY SEZON DRUGI Już tej jesieni

„To rewolucja kulinarna, której potrzebuje świat, a EATING PLANTS ukazuje pełne pasji osobowości, które przodują. Niezwykle wciągające i absolutnie pyszne” – Screen Watching.

„To podnoszący na duchu zegarek, który pobudzi kubki smakowe widzów, wywołując jednocześnie chęć wędrówki” – Magazyn Nourish.

„JEDŹ ROŚLINY – Wpływ na przyszłość naszej planety” –Jenny CooneyHFPA

Nowy SEZON 2 pokazuje: MEKSYK (Moderacja: aktor Sofia Siśniega– ostatnio wystąpiła w serialu Netflix „Wdowy czwartkowej nocy” (Las Viudas de los Jueves) i komedii Amazon Original „Crazy for Change” (Locas por el Cambio); SZWECJA (moderowane przez modelkę z okładki, influencerkę i projektantkę Cajsa Wessberg– ostatnio w Vogue, Elle, AMICA, Garnier i L’Officiel); NOWA ZELANDIA (Gospodarz: aktor Sonam Hoani, ostatnio występujący w Shortland St-TVNZ, pan Corman w Apple; TAJLANDIA (moderowane przez: aktor-model-influencer Richie Kul z kampaniami dla Swatch, Chevrolet, Nivea, GQ, Men’s Health, Out, Cosmopolitan, FHM i uznanego wietnamskiego filmu Perły Dalekiego Wschodu; KANADA (goszczony przez Amy SymingtonProfesor żywienia roślinnego, autor, badacz i szef kuchni w George’s Brown College; oraz drugi australijski odcinek prowadzony przez aktora, producenta i działacza na rzecz ochrony środowiska Ściana Martina Dingle’a. Do wybitnych osobistości drugiego sezonu należy meksykański aktor Sofia Siśniegaszwedzki model z okładkiCajsa WessbergI Nowa Zelandia Aktor Sonam Hoani.

Wieloletnia seria ukazuje szybki rozwój branży warzywnej o przewidywanej wartości ponad 162 miliardy dolarów – wynika z nowego raportu Bloomberg Intelligence do 2030 r. Znaczny procent konsumentów roślinnych alternatyw mięsnych to w rzeczywistości osoby jedzące mięso. Największe sieci fast foodów i restauracje oferują w swoich menu alternatywy roślinne i wydają ogromne ilości reklam i marketingu, aby przyciągnąć konsumentów.

READ  Ponowne otwarcie Muzeum Chopina w Warszawie z nowymi oryginalnymi eksponatami | rozrywka w aplikacji

Ta pierwsza w swoim rodzaju seria nadal oferuje praktyczne wskazówki i korzyści zdrowotne wynikające z przejścia na weganizm. Kolorowy dziennik podróży pełen przepisów i gotowania, który inspiruje widzów na całym świecie do wprowadzania na stół żywności pochodzenia roślinnego. Gospodarze współpracują z międzynarodowymi ekspertami w celu opracowania roślinnych alternatyw, które zmieniają kształt żywności i przemysłu spożywczego. Seria jest pełna pomysłów lekarzy, sportowców, wpływowych osób i szefów kuchni, którzy przewodzą temu ruchowi i mają wpływ na kuchnię, zdrowie i planetę.

„Chcieliśmy udzielić porad osobom jedzącym mięso i rośliny na temat smaków, tekstur i smaków, a także zaoferować nową gamę przepisów, które dodają białko i składniki odżywcze do posiłków roślinnych. Celem tej serii jest edukacja ludzi na temat tego nowego, pysznego trendu kulinarnego.” ; jak gotować, robić zakupy, przekąski i pakować zdrową żywność do pudełek na lunch” – wyjaśnia współtwórczyni Clere.

McIntryre, współtwórca serii, mówi: „Wiele osób dostrzega potrzebę przejścia na dietę bardziej roślinną ze względu na swoje zdrowie i planetę”. Neala Barnarda Komitetu Lekarzy ds. Medycyny Odpowiedzialnej stwierdza: „Korzyści zdrowotne diety roślinnej obejmują cofnięcie cukrzycy, obniżenie poziomu cholesterolu i zmniejszenie chorób serca”. Raport klimatyczny ONZ opisuje wprowadzenie diety bardziej roślinnej jako „świetną okazję do łagodzenia zmian klimatycznych i przystosowania się do nich”.

Pod ich szyldem kręcono filmy Second Nature, Kate ClereI Micka McIntyre’a są najbardziej znani ze swojego filmu dokumentalnego „Kangur: historia miłości i nienawiści” o globalnym zjawisku – wglądzie w masową eksterminację kangurów, który wywołał dochodzenie parlamentarne Nowa Południowa Walia i rozpoczął własny ruch. Docenione przez krytyków, wielokrotnie nagradzane filmy otrzymały entuzjastyczne recenzje, w tym „VARIETY” – „Ma potencjał, aby skupić się na dobrostanie i zarządzaniu kangurami”. Australia i międzynarodowym.” NEW YORK TIMES „Twórcy filmu są zdeterminowani wywołać sygnał ostrzegawczy, a tutaj robią to ze szczególną siłą” oraz „Shocking and Revealing” BBC. LONDYN. współreżyser Kate Cleres Yogawoman również wzbudziła zainteresowanie na całym świecie. Mick i Kate to wielokrotnie nagradzani dokumentaliści, którzy łączą ważne międzynarodowe problemy społeczne i środowiskowe z piękną kinową narracją. Jej film „Co zrobić z wielorybami” został dobrze przyjęty, ponieważ badał, dlaczego wieloryby są warte więcej żywe niż martwe.

READ  The Coming Theatrical Crunch – Sonny Bunch

SEZON 1 prezentował Amerykę (moderowany przez Katie Cleary – aktor, reżyser i producent), Niemcy (Moderacja: dr Aljosha Muttardi – lekarz, aktor – niedawno wydany Netflix – Queer Eye Germany, sensacja Youtube, influencer i Gordon Prox – sensacja Youtube, influencer), Izrael (goszczony przez Ori Shavit– Szef kuchni, autorka – Wegańskie dziewczyny bawią się lepiej, krytyk kulinarny). Wielka Brytania (goszczony przez Lucy Watson – aktor, influencer, szef kuchni, autor) Chiny (goszczony przez Nancy Zhao – Influencer, szef kuchni, autor, założyciel projektu Redthread, organizacji charytatywnej EduThread i społeczności wegańskiej w Pekinie) oraz Australia (goszczony przez Ściana Martina Dingle’a – aktor, producent, działacz na rzecz ochrony środowiska). Znane osobistości pojawiające się w Eating Plants to: burmistrzowie Nowego Jorku Erica AdamsaForbes 50 ponad 50 Miyoko Schinner, amerykańska szefowa kuchni Daphne Jade ChengCaro Cult z Netflix BioHackers, prezenterka Channel 4 A Place in the Sun Jasmine Harmanświetny brytyjski szef kuchni Kirka HowarthaDyrektor Ziemian Shauna MonsonaDyrektor Komisji Lekarskiej ds. Medycyny Odpowiedzialnej dr hab. Neala Barnardanowojorski restaurator Ravi DeRossi, Wiktor Koo Współzałożyciel Youku (chiński Youtube). Założyciel i dyrektor generalny Międzynarodowej Fundacji Przeciwdziałania Kłusownictwu Damien Mander oraz gospodarzem jest Aljosha Muttardi z Netflix Queer Eye Germany, E4 Made in Chelsea gwiazda Lucy WatsonI Ściana Martina Dingle’a przez Netflix Cypher. Pierwszy sezon był pokazywany na Międzynarodowym Festiwalu Filmowym Przemiany Społeczne, Festiwalu Filmowym SOFA i Międzynarodowym Festiwalu Filmowym w Vegna. Sezon 1 został sprzedany nadawcom Australia, Nowa ZelandiaWielka Brytania, Francja, Brazylia, Polska, Republika CzeskaBBC Perisa, BBC arabski, Słowacja, Łotwa, Litwa, Gruzja, Grecja, Estonia i różne linie lotnicze.

kontakt z mediami

Nadine Jolson, Drugie filmy przyrodnicze, 1 3106143214, [email protected], https://www. Secondnaturefilms.com.au/

READ  Discovery's Say Yes To The Dress zmierza do Dubaju

Rośliny jedzące wiosnę

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *