Connect with us

Zabawa

Magda Gessler ratuje „Diavolo”. Jak poszły „Kuchenne rewolucje” w Częstochowie?

Published

on

Magda Gessler ratuje „Diavolo”.  Jak poszły „Kuchenne rewolucje” w Częstochowie?

Jak zawsze najpierw poznaliśmy krótką historię miejsca, które uratuje Magda Gessler. Prowadzą restaurację „Diavolo” w Częstochowie Piotr ja Przemekktórzy kupili lokal od poprzednich właścicieli, a następnie dokonali zmian. Przemek chwalił się, że jest fanem „Rewolucja w sprzęcie kuchennym”i zna większość odcinków na pamięć. Niestety, akcję przyglądasz się uważnie Magda Gessler uratował przyjaciół przed kryzysem. Z powodu złego ruchu Właściciele zostali zmuszeni do gwałtownego podniesienia cen.

Polecamy:: Te „kuchenne rewolucje” to już historia. Stało się!

Magda Gessler od początku Zaskoczyło ją bardzo bogate menu i nie rozumiała połączenia specjałów meksykańskich, ukraińskich i polskich w jednym Menu. Uznała to za znak tego Właściciele nie mają pojęcia o kuchni. Restauratorka była wściekła, gdy na pierwsze danie musiała długo czekać:

Meksykańska zupa nie zebrała dobrych recenzji, a Magda Gessler stwierdziła, że ​​„Nagromadzenie tłuszczu, ostry, nieprzyjemny smak i wyjątkowo posiekana wołowina„Nie ma lepszej oceny za pizzę Barszcz ukraiński opisany jako „do d * py”. Kubek goryczy został wylany ze źle podanego ciasta, sposób podania był tak rozczarowujący Gwiazda wyrzuciła zawartość talerza przed twarze właścicieli.

Wściekła Magda Gessler opuściła to miejsce. Kiedy wyszła, powiedziała, że ​​to „anty-restauracja”.

READ  Varun Dhawan publikuje zdjęcie z Shikhar Dhawan i Team India, a fani nie mogą zachować spokoju

Zdjęcie: Obraz z programu „Kuchenne rewolucje” (TVN)

Magda Gessler w Częstochowie

Magda Gessler w Częstochowie. Jak poszły „Kuchenne rewolucje”?

Drugiego dnia Magda Gessler przyszła do restauracji z pizzą zamówioną w konkurencyjnych lokalach, aby pokazać właścicielom, że ich danie jest najgorsze. Zauważyła też zbyt wysokie ceny w „Diavolo” Zwróciła uwagę właścicielom na całkowity brak wiedzy na temat mięsa.

Dalszą część artykułu obejrzyj wideo:

Później Magda Gessler przeprowadziła oględziny w kuchni, gdzie zauważyła najtańsze produkty i źle zapakowane mrożonki. Po wyjściu z lokalu skrytykowała właścicieli, mówiąc, że „ich brak wiedzy jest tak niebezpieczny, że trzeba ich przed sobą bronić”.

Zdjęcie: Obraz z programu „Kuchenne rewolucje” (TVN)

Magda Gessler w Częstochowie

Trzeci dzień „Kuchennej rewolucji” rozpoczął się od testu, czy Piotr i Przemek potrafią zrobić naleśniki. Okazało się, że Przemek popełnia najprostsze błędyPiotr z kolei wyznał, że pierwszy raz w życiu piekł naleśniki. Tymczasem Magda Gessler sprawdziła wiedzę mężczyzn na temat budowy krowy i zatrudniła właścicieli do przygotowania steku. Tu też były wpadki. Oba zadania nie poszły dobrze …

Po nieudanym „teście” Magda Gessler poinformowała właścicieli, że restauracja od zaraz będzie serwować dania kuchni argentyńskiej i zmieni nazwę na „Chimichuri American House”.. Aby trochę poluzować atmosferę Restaurator zabrał obsługę do pobliskiego domu puzzli. Po jakimś czasie opuściła zespół, ponieważ zbyt długo wykonywali zadanie. Czemu? Magda Gessler stwierdziła, że ​​„nie ślizgają się”.

READ  Comcast, ViacomCBS uzyskały zgodę UE na transmisję strumieniową SkyShowtime — The Hollywood Reporter

Zdjęcie: Obraz z programu „Kuchenne rewolucje” (TVN)

Magda Gessler w Częstochowie

Ostatniego dnia rewolucji Magda Gessler pomogła obsłudze w przygotowaniu uroczystej kolacji oraz poczęstunku, z którym właściciele wybrali się do miasta, aby zaprosić gości na wieczór. Okazało się, że nazwa miejsca – od której pochodzi też nazwa sosu popularnego w Argentynie – była prawdziwym problemem dla Piotra i Przemka.

Goście byli pod wrażeniem zmian i Kolejne dania pomogła kelnerom Magda Gessler. Po obiedzie pochwaliła kucharza Larisa i „Pizzerman” Dzień Patryka.

Restauracja przed i po

Magda Gessler wraca do Częstochowy. Czy „kuchenne rewolucje” zakończyły się sukcesem?

Po 16 tygodniach Magda Gessler wróciła do restauracji. Zanim ogłosiła, czy „kuchenne rewolucje” się powiodły, powiedział widzom, że tak długa przerwa była spowodowana epidemią COVID-19, chorobą zakaźną wywoływaną przez koronawirusy. Kelnerka przyznała, że ​​z powodu kryzysu epidemicznego nie ma wielu gości.

Magda Gessler była zdziwiona, że ​​ceny w restauracji były dość niskie. Przedstawione dane spotkały się z mieszanymi recenzjami: mięso w pierogach było zbyt wytrawne, a sos chimichuri nie zawierał kolendry. Restaurator zauważył, że potrawy nie były odpowiednio ugotowane, ponieważ szef kuchni się zmieniła potem skrytykował właścicieli mówiąc:

READ  Przekonany CEO Cineworld: „Byliśmy drugą co do wielkości siecią kin na świecie

Właściciele przed kamerami obiecali „zrobić wszystko, aby wszystko miało sens”. Po wyjściu z lokalu Magda Gessler ze smutkiem stwierdziła, że ​​restauracja broni się niskimi cenami i jakością mięsa, ale „Nikt tu nie znajdzie Argentyny”.

Obserwuj też::

Zdjęcie: Obraz z programu „Kuchenne rewolucje” (TVN)

Magda Gessler w Częstochowie

Dziękujemy za przeczytanie naszego artykułu do końca. Jeśli chcesz być na bieżąco z życiem gwiazd, ponownie odwiedź naszą stronę internetową!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *